O Nama

Naša Priča

Dobrodošli u 4D, lidera u logistici koji datira od 17. novembra 1992.godine. Sedište naše firme nalazi se u Beogradu, odatle naša priča i počinje.
Učimo,živimo i delimo tradicionalne vrednosti. Poverenje , poštovanje, lojalnost, posvećenost,odgovornost, harmonija i prosperitet, to je ono što našu kompaniju izdvaja od drugih.

Naša Misija

Naša svrha je da postignemo dugoročni uspeh. To radimo obezbeđivanjem sigurnosti i stabilnosti našim zaposlenima i nudimo jedinstvena i inovativna rešenja koja ispunjavaju potrebe naših klijenata.
Kao logistička kompanija, naša misija je da postanemo Vaš pouzdan partner pružajući visokokvalitetne usluge na svim tržištima svaki put.
2022. godine naša firma dobija još jednu priču, počinjemo da se bavimo gradnjom, crnom bravarijom. Tada doživljavamo vrtoglavi uspeh.

Naše Vrednosti

U srcu našeg poslovanja su naši dragoceni klijenti. Sa strašću i predanošću, posvećeni smo pružanju usluga koje zaista odgovaraju njihovim potrebama.
Kvalitet i profesionalizam su stubovi na kojima gradimo svaki projekat, postavljajući visoke standarde i garantujući izvanredne rezultate. Transparentnost i pouzdanost su osnovni principi koji nas vode u svakodnevnom radu, gradeći odnose poverenja i otvorene komunikacije sa našim klijentima i partnerima.
0 +
Završenih Projekata
0 +
Zadovoljnih Klijenata
0 +
Radnih Sati
0
Osnovani

Kontaktirajte Nas

Za bilo koje pitanje možete nas kontaktirati na:
Scroll to Top