O Nama

Naša Priča

Naša Priča

Dobrodošli u 4D, lidera u logistici koji datira od 17. novembra 1992.godine. Sedište naše firme nalazi se u Beogradu, odatle naša priča i počinje.
Učimo,živimo i delimo tradicionalne vrednosti. Poverenje , poštovanje, lojalnost, posvećenost,odgovornost, harmonija i prosperitet, to je ono što našu kompaniju izdvaja od drugih.
Naša Misija
Naša Misija

Naša Misija

Naša svrha je da postignemo dugoročni uspeh. To radimo obezbeđivanjem sigurnosti i stabilnosti našim zaposlenima i nudimo jedinstvena i inovativna rešenja koja ispunjavaju potrebe naših klijenata.
Kao logistička kompanija, naša misija je da postanemo Vaš pouzdan partner pružajući visokokvalitetne usluge na svim tržištima svaki put.
2022. godine naša firma dobija još jednu priču, počinjemo da se bavimo gradnjom, crnom bravarijom. Tada doživljavamo vrtoglavi uspeh.

Naše Vrednosti

U srcu našeg poslovanja su naši dragoceni klijenti. Sa strašću i predanošću, posvećeni smo pružanju usluga koje zaista odgovaraju njihovim potrebama.
Kvalitet i profesionalizam su stubovi na kojima gradimo svaki projekat, postavljajući visoke standarde i garantujući izvanredne rezultate. Transparentnost i pouzdanost su osnovni principi koji nas vode u svakodnevnom radu, gradeći odnose poverenja i otvorene komunikacije sa našim klijentima i partnerima.
0 +
Završenih Projekata
0 +
Zadovoljnih Klijenata
0 +
Radnih Sati
0
Osnovani

Kontaktirajte Nas

Za bilo koje pitanje možete nas kontaktirati na:

O Nama

Kompanija „4D“ posvećena je pružanju visokokvalitetnih usluga u oblasti projektovanje čeličnih konstrukcija . Naš tim stručnjaka kombinuje dugogodišnje iskustvo sa inovativnim pristupima kako bi ispunio sve zahteve klijenata. Pružamo kompletna rešenja od planiranja do realizacije, uključujući projektovanje, izradu i montažu.

Projektovanje čeličnih konstrukcija

Sa fokusom na sigurnost i dugovečnost, naši stručnjaci pažljivo projektuju čelične konstrukcije koje zadovoljavaju najviše industrijske standarde. Bez obzira na složenost projekta, naš tim će obezbediti preciznost i pouzdanost u svakom koraku procesa.

Krovne i spratne konstrukcije

Naša kompanija nudi izradu i montažu za krovne i spratne konstrukcije koje obezbeđuju stabilnost i funkcionalnost vaših objekata. Koristimo najkvalitetnije materijale i savremene metode kako bismo garantovali optimalne rezultate i dugovečnost vaših investicija.
Scroll to Top